Logo 003

voorelkideeeenontwerp 003

Ontwerp & Ontwikkeling

HooLoo ingenieurs ontwerpt en ontwikkelt onder meer binnen de voedingsmiddelen-, automotive- en bouwnijverheidsector diverse producten, machinerieën  en gebruikersartikelen voor industriële toepassingen. Hierbij vervaardigen wij zowel individueel maatwerk als producten ten behoeve voor grotere series en/of massaproductie.

"Een nieuwe ontwikkeling vraagt om creativiteit buiten de gebaande wegen om"

Modulaire rollenbaan systemen

Modulaire Rollenbaan
Modulaire rollenbaan systemen voor de vleesverwerkende industrie voldoend aan de Haccp eisen. De rollenbanen zijn vervaardigd uit rvs 1.4301 en voorzien van kunststof of rvs rollen, en zijn later altijd uit te breiden of te hergebruiken. Hooloo engineerd op basis van de door u gewenste oplossing. Daarnaast kan Hooloo u een gericht advies geven toegespitst op uw bedrijf.
Contact

Walking Beam

Walking Beam
Walking Beam speciaal vervaardigd voor diverse stortgoederen, voldoet aan alle Haccp en Ce eisen. De machines functioneren volledig pneumatisch en zijn vervaardigd uit rvs 1.4301. De toepassing van de afbeelding is gemaakt voor de voedingsmiddelen industrie. Hooloo engineerd op basis van de door u gewenste oplossing. Daarnaast kan Hooloo u een gericht advies geven toegespitst op uw bedrijf.
Contact

Speciaalmachines

Speciaalmachines
Borstelmachines en andere speciaal- en productiemachines voor verschillende industrieen HooLoo ontwikkeld en vervaardigd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever zelfs totaal oplossingen op productieautomatisering. Daarnaast kan Hooloo u een gericht advies geven toegespitst op uw bedrijf.
Contact

Tripot ankertest

Tripot ankertest

Ontwikkeld om de trekkracht van dakankers ten behoeve van de dakdek branche te testen na plaatsing. Maximale belasting van deze tripot is 1000kG.

Contact

Accuconsole

Accuconsole

In opdracht van PON (VW importeur) heeft Hooloo een nieuwe accuconsole ontwikkeld ten behoeve van ambulante voertuigen. Deze consoles zijn toepasbaar op verschillende VW modellen zoals de Golf, Golf plus, Passat, Touran en de Transporter, en kunnen een 100Ah accu herbergen.

Contact

Raboklem

Raboklem

In opdracht van Rabobank nederland heeft Hooloo een nieuwe klem ontwikkeld ten behoeve van het giro betaalsysteem. Deze klem is opgebouwd uit twee exact zelfde spuitgietcomponenten die tezamen de klem vormen. De klemmen vormen een scheiding in een bak waarin zich de girobetaalkaarten bevinden en houden zo de boel overzichtelijk. Gezien de relatief kleine serie was het dankzij het ontwerp toch mogelijk een spuitgiet product te verwezelijken binnen het gestelde budget.

Contact

Rampalen

Rampalen

Rampaal vervaardigd uit geslepen Rvs 1.4301 met lenskopdeksel ter beveiliging van uw (bedrijfs)pand. De rampalen zijn uitermate geschikt voot plaatsing buiten en in vochtige ruimtes zoals in foodgerelateerde bedrijven. veelal worden de rampalen toegepast ter bescherming van roldeurposten in productieomgevingen. De palen kunnen op aanvraag worden voorzien van een betonvulling.

Afmetingen; Ø 101,6x1200mm 

Contact

Safelock stekker

Safelock-stekker

In opdracht van Pon (Volkswagen nederland) heeft Hooloo engioneering modificatie stekker ontwikkeld ten behoeve van safelock systeem in automobielen ten behoeve van het voldoen aan specificaties en regelgevingen.

Contact